Kajenský pepř a hořčice
Pálivá síla papriček kajenského pepře se používá jako vynikající koření po staletí a jedná se možná o nejcennější rostlinu vůbec, kterou směle můžeme zařadit mezi léčivky. Kajenský pepř má vysoký obsah vitamínů A, C, B, vápníku, draslíku. Kajenský pepř je navíc velkým pomocníkem při redukci obezity a nadváhy. Dnes patří k velmi oblíbeným kořenícím přípravkům po celém světě. Hořčice patří v tuzemsku mezi velmi oblíbené dochucovací přísady k masu, proto taky v kombinaci s kajenským pepřem tvoří perfektní příchuť k našemu sušenému masu.
-
- My Jerky - Vepřové, kajenský pepř s hořčicí 40g
-
Podrobný popis:
Kajenský pepř s hořčicí patří mezi nejoblíbenější příchuť.
Složení: Umeboshi, mořská sůl, shizo, pepř čtyř barev, kajenský pepř, krémžská hořčice.
Alergeny: 10, počítáno na 100g výrobku.
Nutriční hodnoty: energetické hodnoty (kJ/kcal) 1349/319, tuk 4,2g, nas. mastné kyseliny 1,75g, sacharidy 5,3g, cukr 0g, bílkoviny 65g
Na 100g výrobku bylo použito 295g syrového masa.
Trvanlivost od data výroby 6 měsíců.Dostupnost: Momentálně nedostupné Druh masa: vepřové Příchuť: kajenský pepř s hořčicí